Formidling til barnehager

i Kunsthall Trondheims utstilling
A beast, a god, and a line
30. november - 16. februar 2020

 

Vi er stolte av å presentere den ambisiøse vandreutstillingen A beast, a god, and a line, der over 50 kunstnere er representert. Utstillingens verk strekker seg over ulike steder og perioder, med området som vanligvis refereres til som den asiatiske stillehavsregionen som sentrum. Gamle og nye reiseruter, personlige biografier, vold mot kulturer og natur og revurderinger av historiske hendelser er kun noen få av de tematiske trådene som løper gjennom utstillingen. Tekstil går igjen, både som tematikk og form, og vever sammen ulike historiske sjikt og kulturelle perspektiver.

I forbindelse med denne utstillingen har vi laget et formidlingsopplegg til barnehagebarn. Verkene i utstillingen er varierte – både i teknikk og innhold – og spennende. Siden utstillingens tematikk kan være litt utfordrende for små barn, har vi valgt ut elementer fra utstillingen som vi velger å fokusere på sammen med barna.

Fokuset ligger på at vi alle er forskjellige og i denne utstillingen har kunstnerne laget veldig forskjellige verk. Siden dette er en veldig fargerik og variert utstilling, vil barna få mange spennende inntrykk å bearbeide ved at vi tar dem med igjennom denne jungelen av verk med variasjoner av farger, former og materialitet.

Utstillingen består av både to- og tredimensjonale verk. Etter vi har vandret igjennom utstillingen og undret oss over det vi ser, ender formidlingen i en lesestund der vi leser boken Verden har ingen hjørner (1999) av Svein Nyhus.

Er dette noe dere ønsker å være med på, så ta kontakt og book tid. De ledige tidene fylles raskt opp.

Periode: 30. November – 16. Februar
Varighet: 45 min
Pris: Gratis
Alder: 3-6 år
Antall barn: maks 16
Tid: Etter avtale
Desember (mandag, onsdag, torsdag),
Januar/Februar (mandag/onsdag/fredag)

Kontakt: Thea Kiær admin@kunsthalltrondheim.no

 

 

 

(Verksbilde: Jiun-Yang Li: Fairy-Fairy-Fairy 35 (2011). Akrylmaling på lerret, 509 x 144cm (uten ramme). Courtesy kunstneren)

Foto: Daniel Chroba, © Museum of Modern Art Warszawa

Skjermbilde 2019-12-06 kl. 12.44.17.png

All rights © Thea Kiær

Trondheim, Norway 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • artflakes_Logo_-_flocke_400x400
  • ravelry_grey (1)